Terrassebeis
Du er her: Forsiden > Maling > Terrassebeis
-13%
Herregård Terrassebeis er en vanntynnbar beis med filmbeskyttende middel mot svertesopp. Den har god penetrerende og vannavisende effekt som beskytter treverket godt. Herregård Terrassebeis brukes utvendig på terrasser og hagemøbler. Kan brukes på trykkimpregnert materiale, og både gammelt og nytt treverk. Vi lager den i alle terrassebeis farger.
Lagerstatus: 3 ubekreftet
kr 349
- +
-10%
MØREROYAL EKSLUSIVE TERRASSEOLJE 2,7LTR BRUN RB.10 MøreRoyal oljer er spesielt utviklet for vedlikehold av MøreRoyal, og leveres i samme farger som fargepaletten på materialene. MøreRoyal Treolje benyttes til etterbehandling av MøreRoyal kledning og tretak, samt til kappflater. Husk å olje alle kappflater for å forhindre fuktinntrengning i treet. MøreRoyal Eksklusiv Terrasseolje benyttes til etterbehandling av MøreRoyal terrassebord og dekke. Tørketid: Avhengig av fuktighet. Ca. 24 timer ved 23°C og 50% luftfuktighet. Dekkevne: Varierer kraftig alt etter treets alder og porøsitet. En liter dekker fra 5 – 10 m2.
Lagerstatus: 3 ubekreftet
kr 449
- +
Jordan Ultimate rullesett med 18 cm rull, rullekar og låsbar rullebøyle. Etterstryker er spesielt egnet til fornyelse av terrassen. Bruk: rull på beis/olje og lås rullen ved å tykke inn tappen på bøylen og stryk over. Dette hindrer overskytende olje/beis på terrassen. Brukes sammen med med forlengerskaft.
Lagerstatus: 34
kr 249
- +
TREBITT Terrassebeisfjerner. Super effektiv. Kraftig rensemiddel som renser, fjerner gammel olje eller terrassebeis og lysner trykkimpregnert treverk. Gjør det enkelt å skifte farge. Se link ovenfor.
Lagerstatus: 6 ubekreftet
kr 199
- +
-20%
Naturlig utseende. Unike oljer - god inntrengning. Kan påføres ned mot 0 °c
Lagerstatus: 3 ubekreftet
kr 389
- +
-26%
TREBITT Terrassebeis Trebitt Terrassebeis gir en vakker og holdbar terrasse. Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen. Trebitt Terrassebeis har unik effekt mot grønske, og tåler regn en times tid etter påføring. Trebitt Terrassebeis gir lang holdbarhet i ett strøk.
Lagerstatus: 3 ubekreftet
kr 479
- +