Lakk-Interiørbeis
-13%
HERDINS TAK OG PANELHVITT HVIT (3L) Finnes også i Extra Hvit og Helhvit. Herdins Tak- og Panelhvitt er en miljømerket, vannbasert lasur for ubehandlet eller tidligere lakkert bartre innendørs. Den forebygger og reduserer såkalt gulning og kvistblødning. Gammelt og gulnet panel får en vakker og lys, silkematt overflate. Herdins Tak- og Panelhvitt er lett å påføre, og drypper ikke.
Lagerstatus: 2
kr 698
- +
LADY PURE NATURE KLAR-BASE (2,7L) LADY Pure Nature Interiørbeis LADY Pure Nature gir en naturlig, matt overflate som fremhever den vakre strukturen i treet. Når inspirasjonen hentes fra naturens egne farger og materialer, fremstår interiøret med en unik og naturlig harmoni. LADY Pure Nature kommer i ulike farger som lar deg få frem din personlige stil.
Lagerstatus: 3 ubekreftet
kr 699
- +
-4%
TRESTJERNER GULVLAKK SILKEMATT (VANNBASERT) 3L TreStjerner Gulvlakk Vannbasert anvendes på tre-, parkettgulv og kork. Den er slitesterk, tørker hurtig og luktsvak. TreStjerner Gulvlakk Vannbasert gir et lyst utseende på lyse tresorter og en fin lød på mørke tresorter. TreStjerner Gulvlakk Vannbasert kan anvendes på tidligere lakkerte, oljede og lutede flater. Fås i silkematt og halvblank.
Lagerstatus: 3
kr 719
- +
-8%
TRESTJERNER GULVLAKK VANNBASERT GULVMATT (3L) TreStjerner Gulvmatt anvendes på ubehandlet eller tidligere lakkert eller oljet tre og parkettgulv. TreStjerner Gulvmatt gir et lunt og dempet utrykk og er ideell for overlakking av oljede flater.
Lagerstatus: 2
kr 829
- +
TRESTJERNER GULVLAKK OLJEBASERT HALVBLANK (3L). En oljelakk med allsidige bruksområder. TreStjerner Gulvlakk oljebasert kan brukes på tre-og parkettgulv, samt benker, møbler og andre interiørflater. Lakken er meget slitesterk og gir treverket en nydelig lød og glans. Fås i blank, halvblank og silkematt.
Lagerstatus: 3
kr 679
- +
TYRILIN INTERIØRBEIS KLAR-BASE (2,7L). Tyrilin Interiørbeis er en vakker matt beis til innendørs bruk. Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og et flott fargespill. Tyrilin Interiørbeis er nærmest luktfri og den tørker hurtig. Et effektivt lysfilter motvirker gulning. Den kan dessuten blandes i mange beisfarger. Enkel påføring. Ett strøk er nok! Beisen er en vanntynnbar oljebeis som påføres feltvis, 2-3 hele bord av gangen. Ønskes et mindre dekkende utseende, trekk av og jevn ut beisen i hele bordets lengderetning med tørr pensel eller lofri klut umiddelbart etter påføring. Gjør prøveoppstrøk før du setter i gang på veggen.
Lagerstatus: 2 ubekreftet
kr 699
- +