Utegulv
Du er her: Forsiden > Gulv > Utegulv
Har du planer om en ny og fin terrasse? Nå kan leige en terrassesliper hos Malia i Ørsta. I staden for og bruke kjemikalier, kan du nå slipe terrassen, heilt supert vist du ønsker og skifte farge. Døgnleige fra 10.00 til 09.00 neste dag. Terrassesliper og tilhørende utstyr skal være rengjort etter bruk. Innlevering til kl. 09.00 påfølgende dag.
Lagerstatus: Fjernlager
kr 1 290
- +
-25%
Pris pr. m2, selges i pakker a`1 m2. Ute og innegulvet Lounge gir alle en mulighet til og få et svært pent gulv både hjemme og i offentlige miljøer. Enkel montering. Ved montering av gulvet trengs vanligvis ingen verktøy, da man enkelt trykker sammen platene for hånd. Drenerende. Gulvet er selvdrenerende i sin konstruksjon, og passer godt til å legges på fuktige steder. Lar gulvet puste. Undergulvet puster ettersom konstruksjonen gjør at luften lett slipper opp fra gulvet. Både innen- og utendørs. Gulvet fungerer innendørs og utendørs, med mulighet for innfelt belysning. Flyttbart og vedlikeholdsfritt. Dette moderne og praktiske gulvet kan enkelt byttes og tilpasses til nye områder. Det er dessuten i prinsippet vedlikeholdsfritt. Fåes også i sort, lys grå og beige farge.
Lagerstatus: Fjernlager
kr 298
- +
-25%
Universa gir gulvet et nytt og innbydende utseende og passer like godt på balkongen eller terrassen som på kalde, triste betonggulv i kjelleren, garasjen eller hobbyrommet. Produsert i UV-stabilisert, miljøvennlig polypropylen. Universa er enkelt å legge uten verktøy, lett å holde rent og behagelig å gå på. Gulvet tørker raskt opp og fukt blir ikke liggende under platene. Universa er temperaturbestandig fra -30 til +70° C, og tåler en belastning på 110 tonn/m! Leveres i hendig kartong med 11 plater a 30x30x1,2 cm, som dekker 1 m2.
Lagerstatus: Fjernlager
kr 299
- +