Parkett
Du er her: Forsiden > Gulv > Parkett
7877034 Shade Eik COTTON WHITE 1stav. Plank 190 x 2000 mm Faset 2 kanter Selges i pakker a`2,28 m2. Shade er en kolleksjon med elegante parkettgulv som uttrykker treets lunhet gjennom varme og naturlige fargenyanser. Det brede og varierte utvalget skaper muligheter for å skape vakre og lune rom i harmoni med ulike interiørstiler.
Lagerstatus: Fjernlager
kr 1 473
- +
41016001 Tarkett Eik Cream White 1 stav. Pris pr. m2. Plank 134 x 1850 mm. Faset 2 kanter . Selges i pakker a`1.980 m². Shade er en kolleksjon med elegante parkettgulv som uttrykker treets lunhet gjennom varme og naturlige fargenyanser. Det brede og varierte utvalget skaper muligheter for å skape vakre og lune rom i harmoni med ulike interiørstiler.
Lagerstatus: Fjernlager
kr 1 186
- +
41016002 Tarkett Eik Evening Grey 1 stav. Pris pr. m2. Plank 134 x 1850 mm. Faset 2 kanter . Selges i pakker a`1.980 m². Shade er en kolleksjon med elegante parkettgulv som uttrykker treets lunhet gjennom varme og naturlige fargenyanser. Det brede og varierte utvalget skaper muligheter for å skape vakre og lune rom i harmoni med ulike interiørstiler.
Lagerstatus: Fjernlager
kr 1 186
- +
41007014 Tarkett Eik Opal White 1 stav. Plank 190 x 2200 mm Faset 2 kanter Selges i pakker a`2.510 m² (Løvenskiold) Heritage serien har et naturlig rustikt utseende med store kvist, barklommer, fargevariasjoner og sprekker som er skapt av naturen selv. Det er en kolleksjon med rustikke eikegulv, og naturlige detaljer gir gulvene en følelse av gammel hundreårig patina. For ikke lenge siden ble de mest rustikke delene av tømmeret sortert bort, men nå er det større etterspørsel etter dette treverket enn på lenge. Av treets livligste mønster produserer vi den vakre kolleksjonen Heritage, med store kvister og naturlige sprekker og hull. Vi hyller de flotte variasjonene i treverket, og de rustikke elementene i gulvet hvor hver planke er unik. Kjempefine gulv med en patina fra tidligere århundrer. Den dypbørstede overflaten er behandlet med hardvoksolje og gjør det rustikke preget enda sterkere. Heritage er tilgjengelig i ti forskjellige varianter.
Lagerstatus: 6 ubekreftet
kr 1 754
- +
41007002 Tarkett Eik Limestone 1 stav. Plank 190 x 2200 mm Faset 2 kanter Selges i pakker a`2.510 m² (Løvenskiold) Heritage serien har et naturlig rustikt utseende med store kvist, barklommer, fargevariasjoner og sprekker som er skapt av naturen selv. Det er en kolleksjon med rustikke eikegulv, og naturlige detaljer gir gulvene en følelse av gammel hundreårig patina. For ikke lenge siden ble de mest rustikke delene av tømmeret sortert bort, men nå er det større etterspørsel etter dette treverket enn på lenge. Av treets livligste mønster produserer vi den vakre kolleksjonen Heritage, med store kvister og naturlige sprekker og hull. Vi hyller de flotte variasjonene i treverket, og de rustikke elementene i gulvet hvor hver planke er unik. Kjempefine gulv med en patina fra tidligere århundrer. Den dypbørstede overflaten er behandlet med hardvoksolje og gjør det rustikke preget enda sterkere. Heritage er tilgjengelig i ti forskjellige varianter.
Lagerstatus: Fjernlager
kr 1 501
- +
SAGA Basic Oak Pris pr. m2. Selges i pakker a` 3,18 m2. 3 stavs, mattlakk. SAGA Basic er tidløse og rustikke 3-stavsprodukter med naturlig design i eik. Den pigmenterte bestselgeren Pearl matcher 1-stavs produktene i Exclusive og Premium seriene. Basic vil tilføre ditt hjem en komfortabel og tidløs karakter. I kombinasjon med høy kvalitet og enkel montering er dette et gulv du garantert vil bli fornøyd med.
Lagerstatus: Fjernlager
kr 1 110
- +
SAGA Basic Oak Pearl Pris pr. m2. Selges i pakker a` 3,18 m2. 3 stavs SAGA Basic er tidløse og rustikke 3-stavsprodukter med naturlig design i eik. Den pigmenterte bestselgeren Pearl matcher 1-stavs produktene i Exclusive og Premium seriene. Basic vil tilføre ditt hjem en komfortabel og tidløs karakter. I kombinasjon med høy kvalitet og enkel montering er dette et gulv du garantert vil bli fornøyd med.
Lagerstatus: Fjernlager
kr 1 269
- +
SAGA Elegant Oak Pearl Pris pr. m2. Selges i pakker a` 1,95 m2. V-fas på alle sider. SAGA Elegant er vakre 1-stavs gulv med tidsriktige innfarginger og en lett børstet overflate. Dette er et elegant gulv med smale 1-stavs bord, noe som gir gulvet et nettere utseende en de andre 1-stav seriene.
Lagerstatus: Fjernlager
kr 973
- +
SAGA Premium Coconut 5Gc Pris pr. m2. Selges i pakker a` 2,26 m2. V-fas på alle sider. SAGA Premium gir rommet både karakter og et naturlig utseende og kommer i 1,8 m lengde. Serien er valgt ut fra de mest populære innfargingene, og har en lett børstet mattlakkert overflate. SAGA Premium vil alltid være et godt valg til ett hvert hjem.
Lagerstatus: Fjernlager
kr 1 354
- +
SAGA Exclusive Dolomite 5Gc Pris pr. m2. Selges i pakker a` 2,77 m2. V-fas på langsiden. Mål: 14x180x2200 mm. SAGA Exclusive består av et bredt utvalg 1-stavs parkett. Ved å blande de klassiske 1-stavs gulvbordene med moderne innfarginger og behandlinger har vi laget et sortiment med et eksklusivt uttrykk. SAGA Exclusive gir rommet både karakter og et naturlig utseende.
Lagerstatus: Fjernlager
kr 1 501
- +
SAGA Exclusive Titan Ash 5Gc 161665 Pris pr. m2. Selges i pakker a` 2,77 m2. V-fas på langsiden. Mål: 14x180x2200 mm. SAGA Exclusive består av et bredt utvalg 1-stavs parkett. Ved å blande de klassiske 1-stavs gulvbordene med moderne innfarginger og behandlinger har vi laget et sortiment med et eksklusivt uttrykk. SAGA Exclusive gir rommet både karakter og et naturlig utseende.
Lagerstatus: Fjernlager
kr 1 501
- +
SAGA Premium Limestone 5Gc Mål: 14x180x1800mm. Selges i pakker a` 2,26 m2. V-fas på alle sider. SAGA Premium gir rommet både karakter og et naturlig utseende og kommer i 1,8 m lengde. Serien er valgt ut fra de mest populære innfargingene, og har en lett børstet mattlakkert overflate. SAGA Premium vil alltid være et godt valg til ett hvert hjem.
Lagerstatus: Fjernlager
kr 1 354
- +
SAGA Premium Oak Pearl 5Gc. Pris pr. m2. Selges i pakker a` 2,26 m2. V-fas på alle sider. SAGA Premium gir rommet både karakter og et naturlig utseende og kommer i 1,8 m lengde. Serien er valgt ut fra de mest populære innfargingene, og har en lett børstet mattlakkert overflate. SAGA Premium vil alltid være et godt valg til ett hvert hjem.
Lagerstatus: Fjernlager
kr 1 354
- +
SAGA Premium Platinium 5Gc Pris pr. m2. Selges i pakker a` 2,26 m2. V-fas på alle sider. SAGA Premium gir rommet både karakter og et naturlig utseende og kommer i 1,8 m lengde. Serien er valgt ut fra de mest populære innfargingene, og har en lett børstet mattlakkert overflate. SAGA Premium vil alltid være et godt valg til ett hvert hjem.
Lagerstatus: Fjernlager
kr 1 354
- +